Home

Prezentare de site:

www.elfwood.com    Prin padurea Elfilor

In viziunea multora, Internet-ul in ziua de asta arata precum un codru, in care odata intrat, cu greu iti vei mai gasi drumul. Si uneori, chiar asa este, multitudinea de site-uri dezorientand de multe ori vizitatorii. Tocmai de aceea ne vom propune sa va prezentam cele mai interesante site-uri din domeniul imaginatiei, de pe intregul Internet.

Si vom incepe cu o plimbare printr-un loc minunat, o padure magica – aceea a elfilor.

Pasiti pe un taram, ascuns printre gigantici copaci batrani, in cea mai intunecata padure. Aici timpul s-a oprit pentru cavalerul ce se lupta cu dragonii si pentru fortele raului si ale binelui ce se confrunta peste tot. Aici zanele zboara neingradite, iar elfii sunt la ei acasa. Aici este locul unde culorile explodeaza la fiecare colt si unde fantasticul este chiar realitatea. Pasiti in padurea cunoscuta sub numele de Elfwood.

Elfwood este o comunitate unde artistii si scriitorii din domeniul Fantasy si SF, isi pot afisa lucrarile pentru ca intreaga lume sa-i admire.

Bine ati venit pe un nou taram! Acesta este indemnul autorilor site-ului, al entuziastilor care se ocupa de elfwood.com. Iar site-ul lor demonstreaza ca in randurile de mai sus nu se exagereaza nici un pic.

Daca e sa ne raportam numai la niste cifre seci, elfwood.com arata astfel – in cadrul site-ului puteti intalni peste 6200 de artisti graficieni care expun peste 100.000 de imagini in domeniul fantasy-ului. In domeniul SF exista peste 1200 de graficieni care ne propun spre vizionare aproape 15500 de imagini. Pe langa grafica mai sunt peste 1400 de scriitori cu aproape 9700 de texte. Iar ca un raspuns la aceasta avalansa exista aproape 600.000 de comentarii ale vizitatorilor.

Pentru a va usura navigarea prin aceasta multitudine de imagini si texte, site-ul este impartit in mai multe sectiuni. Acestea sunt urmatoarele:
 

 

Daca vreti sa vedeti arta grafica Fantasy cu adevarat uimitoare, aceasta e sectiunea unde trebuie sa intrati 

Este sectiunea dedicata graficii SF

Daca sunteti amator de literatura SF sau Fantasy, aici veti gasi ceea ce doriti

Fantasy Art Resource Project – este un ghid pentru pasionatii de SF si Fantasy care contine istorie, tehnici legate de scris sau grafica si multe altele

FantasyHoo – este un fel de Yahoo al SF-ului si al Fantasy-ului pe Internet

Site-ul detine si liste de discutii, Chat si inca cateva facilitati care fac navigarea prin eflwood.com o adevarata placere. Puteti viziona o imagine la intamplare sau puteti sa cititi un text aleator selectat. Exista si doua optiuni de cautare printre texte si imagini. (de exemplu puteti cauta toate imaginile care au in descrierea lor incluse cuvintele alese de voi). Mai exista doua motoare de cautare special realizate pentru zonele Lothlorien si Zone 47. Cireasa de pe tort este un ghid al site-ului pentru cei care sunt cu adevatat dezorientati si nu doresc sa foloseasca nici una din facilitatile enumerate mai sus.

Ca o concluzie se poate spune ca elfwood.com este un site de referinta pentru toti pasionatii genului SF. Este un site realizat si intretinut de adevarati pasionati, liderul acestora, initiatorul site-ului fiind Thomas Abrahansson. Iar munca lor merita cu adevarat admirata si apreciata.

Pasiti si voi in elfwood si sunt sigur ca nu veti regreta.

NOTE  
Continut - 10/10
Design - 8/10
Facilitati - 9/10
Viteza de incarcare - 8/10
Medie - 8.75/10
Prezentare de         
Dan Radulescu       

Powered by