BackTitlu Din partea redactiei

Se pare ca anul nou inceput va fi unul de bun augur pentru clubul si mai ales pentru revista noastra. Si nu spun asta doar pentru ca am ajuns (doar) la numarul 9, si avem texte in continuare ci pentru ca incepem 1998 cu un nou site si cu planuri ambitioase: colaborarea cu alte reviste cu publicare exclusiva pe Internet, reviste de limba engleza, colaborarea cu edituri, poate o sa apara o sponsorizare, dar mai ales colaborarea cu alte cenacluri, cu care nu am avut pana acum contacte. Iar daca adaugam la aceste lucruri activitatea in crestere (crestere inceata, dar buna) pe lista, faptul ca avem sansa sa recrutam din ce in ce mai multi membrii, atunci pentru AlthernaTerra se poate spune ca anul a inceput bine.
Numarul de fata este unul dedicat unui singur autor. Sper sa nu apara comentarii in legatura cu faptul ca in el apar doar texte apartinandu-mi mine. Deoarece s-a discutat oportunitatea unui asemenea numar, si cei care se implica direct in editarea revistei au fost de acord. In plus, cele trei texte sunt legate intre ele, si nu puteau aparea separat.
Numarul viitor va fi unul jubiliar. Va fi numarul 10! Cea de-a zecea aparitie a AlthernaTerrei, si sa speram ca prima dintr-un sir lung de numere jubiliare. Va fi o surpriza, deoace grafica va aprtine membrilor nostrii, si va avea (sa speram) si o versiune in engleza.
Cam atat pentru acum. Un an nou fericit pentru voi toti, cei care v-ati dat osteneala sa ajungeti pana la paginile noastre, si sa vi se indeplineasca toate dorintele in noul 1998.
La multi ani! Dan Radulescu
Presedinte AlthernaTerra.

Redactia Sponsor
Numar realizat de: Dan Radulescu & Bogdan Teodorescu
Tehnoredactare pagini WEB: Bogdan Teodorescu
Responsabil WEB: Chris Fotache
Texte: Dan Radulescu & Nasa News Service
Traduceri texte: Alex Burst & Andrei Ionescu
Pagina realizata de Dan Radulescu Ianuarie 1998 AlthernaTerra SF Club