Din partea redactiei

Iata-ne si la numarul 8... S-a ajuns greu pana aici, si probabil ca nu ne va fi usor sa continuam, dar se pare ca pe zi ce trece, din ce in ce mai multe posibilitati se deschid clubului nostru. In primul rand o colaborare cu clubul Star Trek, colaborare care va aduce in paginile noastre texte realizate de membrii ai acestui club, incepand chiar din acest numar, in care apare Simple Jocuri.
Cea de-a doua colaborare este cu FX, firma care ofera servicii InterNet, si care ne sponsorizeaza, oferindu-ne o noua adresa de web (care imi este necunoscuta pana si mie in momentul in care scriu aceste randuri), deci un nou site AlthernaTerra. La aceasta adresa noua de web veti gasi exact ceea ce va prezentam in numarul anterior cu singura mentiune ca adresa este alta.
Ca deobicei, asteptam scrisorile voastre, mai ales sugestiile si parerile in legatura cu infatisarea revistei (care s-a modificat de la un numar la altul, dupa cum ati putut vedea) si in legatura cu textele continute de revista.
Pentru observatii asupra textelor, vizitati paginile personale ale autorilor, iar daca aceste pagini nu exista, trimite-ti un mail pe adresa atsf@fx.ro.
Dan "Lord" Radulescu,
Presedinte AlthernaTerra SF Club.

Numar realizat de:
Dan A. Radulescu

Responsabil web:
Chris Fotache

Redactia
noiembrie 1997

@ noiembrie 1997 - AlthernaTerra Proiect. Toate drepturile rezervate