DIN PARTEA EDITORULUI

Dan A. Radulescu


Acest numar este unul experimental. Textele sunt unite pentru prima oara intre ele printr-o tematica care a pornit initial de la povestirea autorului francez, Jean Louis Trudel, tradusa de Bogdan Teodorescu.

Autorii, declarandu-se inspirati de povestirea originala in franceza, au scris ceva pe o tema asemanatoare, si pana la urma mi-a venit ideea de a strange aceste povestiri intr-un numar special, cel pe care il aveti acum in fata. Iar daca nu vedeti totusi legatura dintre texte, a fost adaugat unul suplimentar - Vazut de sus - pentru a le lega mai bine. Oportunitatea sa ramane sa o judecati voi.

Bineinteles ca de acum inainte veti mai avea ocazia de a citi numere dedicate special ori unei teme ori unui autor (un astfel de numar fiind pe drum), si oricum o noutate sper ca este binevenita.

Daca aveti vreo sugestie, adresele noastre, ale celor care au pus un umar la aparitia acestei reviste va stau la indemana la sectiunea redactiei. Si chiar daca nu aveti nimic de reprosat, totusi aruncati un mesaj ca sa ne simtim si noi cititi :))

Lectura placuta!

PS. A avut de curand loc o a III-a intalnire a clubului nostru, care din nefericire, din cauza caldurii si vacantelor nu s-a bucurat de o prezenta extraordinara. Mai mult despre aceasta intalnire si despre urmatoarele in numerele ce vor veni. Oricum ceva este sigur. Urmatoarea intalnire este preconizata in primul week-end al lunii octombrie.