HITLER A TRIMIS TRUPE IN VIITOR (2)

Claude Carringtone


"Daca faptul este real, cred ca dovedeste teria mea in legatura cu calatoria in timp. Hitler a plecat pur si simplu in viitor unde se simtea in siguranta."

In timpul intalnirii din Norvegia, Fischer a mai aratat audientei sau un interviu cu omul de stiinta nazist Erich Kreiner, in varsta de 89 de ani, traind in Bolivia care facuse parte dintr-o echipa de 28 de cercetatori printre care se aflasera si unii care faceau experimente in legatura cu calatoria in timp.

In interviu el dezvaluie planurile lui Hitler comform carora ar fi trebuit trimsii 5000 de soldatii de elita in Germania anilor 2100: "Nu stiu daca exista vreo legatura, dar politia germana a raportat cu ceva timp in urma ca descoperise un om intr-o uniforma nazista intr-o centrala nucleara din Dresden/Germania care a disparut misterios din celula sa pazita. Putea sa fie unul dintre oamenii lui Hitler?"

"Imi pare rau ca nu putem raspunde acestei intrebari. Partile din masina timpului construita de hitleristi care fusesera gasite au fost distruse cu mult timp in urma. Dar exista rapoarte scrise in care obiectele sunt descriese in detaliu. Sunetele si lumina joaca un rol important in schimbarea timpului sau a spatiului, spune in continuare dr. Fischer, din cate stim, cercetatorii din intreaga lume au incercat sa calatoreasca in timp, dar din cate stim nimeni nu a reusit. Iar ceea ce ma sperie cel mai mult este faptul ca s-ar putea ca in viitor dusmanii lumii sa fie aceeiasi nazisti condusi de ideeile unui conducator de genul lui Hitler, aceeleasi idei cu care lumea s-a confruntat in urma cu 50 de ani".

Traducere si adaptare de Dan A. Radulescu