Hitler a trimis trupe in viitor (1)

de Claude Carringtone


Unul dintre cei mai apreciati cercetatori ai nazistilor, a declarat ca ar fi fost posibil ca Hitler impreuna cu oamenii sai de stiinta sa fi construit o masina de calatorit in timp si ar fi trimis trupe de elita in viitor.

In urma cu cativa ani in ziarele din Argen- tina aparusera articole in care se scria ca Adolf Hitler murise din cauza unuiatac cardiac pe 14 aprile 1993. O fotografie o vechiului fuhrere- sau a cuiva care semana foarte bine cu el statea drept marturie celor declarate mai sus.

Doctorul Kurt Fischer, a declarat la o conferinta in Norvegia despre fenomenul nazist ca detine dovezi comform carora, oamenii de stiinta ai lui Hitler reusisera sa construiasca o masina a timpului care devenise operationala inainte de sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial.

Fischer a declarat ca parti din presupusa mansina temporala impreuna cu cateva scheme fusesera gasite de aliati intr-un buncar in Berlin iar doctorul era de parere ca Hitler folosise aparatul pentru a calatori in timp inainte si inapoi:

"S-au scris foarte multe despre nazisti si experimentele lor cu apa grea si despre ideile lui Hitler despre bomba atomica, spune Fischer. Dar Hitler nu era satisfacut numai cu acest lucru. Dorea sa conduca si viitorul omenirii si spatiul extraterestru.

Exista dovezi care sustin faptul ca cercetatorii lui Hitler au reusit sa deschida poarta catre viitor. Nu i-a putut ajuta in schimbarea soartei razboiului mondial, dar le-a acordat sansa de a da o lovitura mult mai importanta, o infrangere a viitorului.

Doctorul Fischer isi sustinea afirmatiile chiar in timp ce la Buenos Aries se spunea ca Hitler in varsta de 103 ani(!?!) tocmai murise.

Traducere si adaptare de Dan A. Radulescu.
Va urma.