Ei bine, pentru a fi cat mai aproape de un club real, clubul AlthernaTerra s-a intalnit in vacanta de iarna a elevilor intr-un loc caldut si oficial.

Altherna Terra - Soc oficial

de Dan A. Radulescu


Probabil ca unui roman de rand ideea de a te intalni cu colegii de lista, prietenii prin e-mail, ii suna cam ciudat, dar 15 romani, si SF-isti pe deasupra au incercat acest lucru.

Nu ca ar fi cine-stie-ce inovatie a noastra, dar cred ca putem spune, noi ATSF-isti ca am facut-o si pe asta. In dupa-amiaza zilei de 28/12 anul fatal 1996 cei care se cunosteau doar prin electronii reciclati ai mesajelor s-au vazut fata in fata. Si probabil ca nu mica le-a fost uimirea unora cand si-au zarit adversarii feroce de discutie incarnati in fata lor.

Cert este ca s-a demonstrat ca inca mai exista oameni gata sa accepte unele lucruri mai ciudate pentru altii (ex. OZN-uri sau fenomene paranormale) si s-a mai demonstrat ca se poate pune bazele unui cenaclu SF prin serviciul de E-Mail.

S-au discutat multe, s-a baut cate ceva, s-a mancat cate ceva, dar mai presus de toate ne-am cunoscut. Urmarile intalnirii nu prea s-au putut vedea in cadrul listei, in afara de cateva treburi de administrare plus cateva idei. Unora nu le-a scazut prestigiul ci le-a crescut, vorba vine iar altora vice-versa.

Oricum s-a convenit ca aceasta intalnire sa devina macar trimestriala, si poate data viitoare cei care nu au putut venii prima oara vor venii sa ne cunoasca si sa ne spuna in fata ce parere le-a facut lista de SF.

Si in legatura cu lista de SF ii putem ura la multi ani odata cu implinirea nu a 500 de mesaje ci a 700!!