Pe Andrei Dobrescu il stiti din numarul precedent al revistei noastre. Iata-l acum revenind cu o alta povestire mai misterioasa (si poate mai putin cu un caracter strict SF) care va va pune imaginatia la contributie...

APARARE

de Andrei Dobrescu


..asa ca, soldatule,...taci si asculta! Este plina de femei. O lume de femei. De tot felul. Fetite necoapte, adolescente tapene, femei cu trup de sirena si privire de vipera, babete stafidite. Se gasesc acolo fiinte pline de farmec, cu figuri de papusi si glas de copil, alaturi de tarfe infioratoare, femeiusti usoare si doamne in toata legea, fete neutre alaturi de figuri picante. Unele te privesc cu ochi de felina, altele par ca au ochii in lacrimi, iar altele par ca nici nu te observa. Intalnesti negrese cu picioare lungi si lucioase mai mult dezbracate, mongoloide cu fundul jos.

Blondele, roscatele, satenele clasice bantuie printre femei cu parul verde, mov, alb, albastru sau vopsit in mii de nuante. Nu insist asupra sistemului de fardare deoarece n-am termina niciodata. Singura trasatura comuna este ca vin la primul semn.

..asa ca soldatule...ai de unde alege, dar iti pierzi timpul. Lozul cel mare nu-l vei trage tu. Ai sa ma intrebi de ce n-au plasat cea mai tare armata posibila sa o apere. Exclus. Nu exista armata invincibila, mai ales cand lupta contra firii. De incercat, poti sa incerci. Nu te va impiedica nimeni. Nu vei reusi. Sunt miliarde... si numai una singura e vie.