Back
Din partea redactiei
 
Salutari!

In primul rand trebuie sa va anunt ca AlthernaTerra (in speta site-ul sau) a primit Marele Premiu Web d'or 1999 acordat de Institutul Francez. Acest premiu este o dovada cat se poate de concludenta a faptului ca site-ul nostru se poate impune in ciuda faptului ca este realizat de persoane care fac acest lucru din pura placere. Pe aceasta cale team-ul responsabil de acest site doreste sa multumeasca tuturor celor care ne-au ajutat si mai ales celor care ne-au vizitat. Si acum sa revenim la numarul 11.
Iata ca dupa o perioada lunga, AlthernaTerra s-a opintit din greu si a reusit sa mai scoata un numar. Un numar care a fost conceput cu mult timp in urma, in perioada cand Aurelius Belei si-a lansat cartea Technofictiuni, carte din care sunt luate cele doua povestiri pe care le veti putea citi in continuare.

Pe langa cele doua povestiri din acest numar nu lipseste recenzia de carte Anxiomatic a lui Greg Egan, una dintre ultimele aparitii ale editurii Teora fiind subiectul acestei rubrici si nu lipsesc nici stirile de la NASA. Pe langa aceste doua sectiuni traditionale ale revistei mai apare prezentarea unui film SF subiectul ales de noi fiind Star Trek: Insurrection, ultimul film din seria Star Trek, un film cu sanse foarte mici de a ajunge si pe ecranele noastre.

Cam atat despre numarul de fata. Despre ce va urma, nu stiu ce as putea zice, doar ca urmatorul numar 12 va aparea tot dupa un interval destul de lung, AlthernaTerra si membrii sai trecand acum printr-o perioada mai grea.

Ca o ultima noutate, puteti din acest moment sa va abonati la lista de News-uri a AlthernaTerra, lista pe care veti afla toate noutatile de pe site-ul nostru sau noutatile interesante legate de SF, completand primul formular de mai jos. Tot in legatura cu SF-ul pe web - s-a infiintat primul webring romanesc dedicat sf-ului. Pagina sa principala o puteti gasi la adresa de mai jos:

http://shadowlands.home.ro

Ne vedem in numarul 12

Dan Radulescu,
Presedinte AlthernaTerra


Puteti primi toate noutatile legate de site-ul AlthernaTerra abonandu-va
la lista ATSF-Club deschisa la E-Groups.com cu ajutorul
formularului de mai jos:

Subscrieti la lista ATSF-Club

AlthernaTerra SF Club activeaza pe lista de discutii
SF-Rom deschisa la E-Groups.com. Pe aceasta lista puteti
participa la dialoguri pe teme SF si conexe. Pentru a va abona
completati formularul de mai jos.

Subscrieti la lista SF Rom
 
In acest numar
Grafica: Lord Ares
Gabriela Burcea
Traduceri: Val Dragu
Dan Radulescu
Texte/ Articole de: Aurelius Belei
Dan Radulescu


© 1999, Copyright: Editor: Design Web: Grapfica:
AlthernaTerra SF Club Dan Radulescu Lord Ares G.Burcea / Lord Ares