Back Din partea redactiei
 
Numarul 10 ar fi trebuit, probabil, sa fie un numar aniversar, dar am preferat sa ramanem la formula standard...
De aniversari o sa ne ocupam, speram, cand vom ajungem la numarul 15 sau 20...
Cea mai importanta realizare a clubului, in perioada care a trecut de la publicarea ultimului numar, este cumpararea domeniului atsf.ro. Astfel, adresa noastra s-a schimbat si va fi de acum inainte (speram, pentru o perioada cat mai lunga de timp) www.atsf.ro.
Pe langa aceasta majora modificare, a fost refacuta in totalitate sectiunea Photo Gallery. Acum imaginile de acolo pot fi download-ate fara nici o problema.
Intentionam cat de curand sa refacem site-ul in totalitate, din punct de vedere grafic si, atunci cand vom avea o noua infatisare, vom incerca sa realizam periodic, dar la intervale mai mari decat este realizat ATSF Magazin, o varianta in limba engleza a revistei noastre.
Pe data de 11 Aprilie a avut loc ultima intalnire a clubului. Din nou locul de intalnire a fost MASB (Mica Academie de Sprit si Bere), la intalnire participand din nefericire mai putini membrii decat de obicei. Totusi, pe langa membrii nostri (asa putini cum au fost), au mai aparut si cativa invitati de la alte cluburi, printre care si Traian Badulescu, presedintele clubului Planetar (detalii puteti citi, pentru o vreme, la rubrica SF News).
S-a decis, printre altele, colaborarea clubului AlthernaTerra la realizarea buletinului informativ News Letter SF, care este distribuit in mai multe puncte din tara.
S-au acordat si premii pentru scrierile clasate cel mai bine in topul povestirilor anului 1997. Primele trei locuri au fost urmatoarele:

Bogdan Grigore - Zborul Ingerului (ATSFM#6) - 47 pct.
Andrei Dobrescu - Structurare (ATSFM#3) - 42 pct.
Dan Radulescu - Legenda Delysului (ATSFM#9) - 40 pct.
Pentru anul 1998 a fost initiat un nou top al povestirilor, in paginile lui Claudiu Oprea (membru al clubului nostru). Dedicate SF-ului Romanesc, aceste pagini prezinta povestiri provenite de la ATSF, dar si de la alte cluburi. Atunci cand se va definitiva noua infatisare a site-ului ATSF vom initia si in paginile noastre un top, dedicat povestirilor scrise de membrii clubului sau trimise de alti autori pentru a fi publicate in netzinul nostru.
Tot in acest an am reusit sa avem propria noastra lista de discutii - sfrom@makelist.com - care, in sfarsit, merge asa cum visam, este animata de discutii aprinse si speram ca va "colecta" multi iubitori ai genului din tara si din lume!...

Topul povestirilor SciFi se afla la adresa:
www.geocities.com/Area51/Shadowlands/3746

Abonarea la lista SFROM se poate face
fie prin formularul aflat la adresa de mai sus,
fie printr-un e-mail adresat direct administratorului listei,
Claudiu Oprea

Cam acestea sunt stirile pentru numarul 10. Ne vedem in ATSFM#11...


In acest numar
Grafica: Dan Radulescu
Traduceri: Val Dragu
Dan Radulescu
Bogdan Teodorescu
Texte de: Bogdan Grigore
Claudiu Tufan
Dan Radulescu

1998, Copyright: Redactor sef: Tehnoredactare web: Webmaster:
 AlthernaTerra SF Club Dan Radulescu Bogdan Teodorescu Chris Fotache