Aparitie editoriala

de Dan A. Radulescu


De curand editura Rao a initiat un nou ciclu de carti: cele ce vor prezenta de acum inainte aventurile celor doi agenti FBI: Mulder si Scully, din serialul de mare succes: X-Files pe care il puteti urmarii la PRO Tv in fiecare vineri seara.

Pana acum din acest ciclu au aparut Vartejul, Duhurile si Punctul zero. In acest articol ne vom opri asupra ultimei aparitii: Punctul zero. Cartea incepe ca de altfel multe dintre episoadele serialului cu niste crime care atrag atentia guvernului prin faptul ca victimile sunt persoane importante implicate in proiecte secrete legate de arme nucleare. Cei doi agenti sunt trimisi de FBI pentru a investiga una dintre aceste crime si pe parcursul cartii, Fox M isi da seama de legatura dintre crime si ajunge sa descopere un secret care poate fi mortal.

Beneficiind de o tiparitura de o calitate deosebita, de o traducere de buna calitate, de o intriga interesanta si de succesul pe care il au cei doi agenti prin serialul X-Files, cartea garanteaza sa fie un succes comercial extraordinar dar s-ar putea sa-i dezamageasca pe cei ce cauta o carte SF de calitate deosebita.

Dosarele X-Punctul Zero-Ed. Rao-283pag.- 8500lei

De mentionat ca din acest ciclu au mai aparut la editura Rao: